Boerenkoolpesto

Boerenkoolpesto

  • Aantal personen: 4
  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • Afdrukken

Super lekker als pizzabodem!



Credit: Cookidoo

Ingrediënten

  • 80g parmezaan, in stukjes
  • 20g sesam zaadjes
  • 1 teentje look
  • 30g walnoten
  • (kan ook met pecannoten, pijnboompitten, …)
  • 80g boerenkool, harde nerven verwijderd
  • 100g olijfolie
  • snuifje zout

Bereiding

  1. Doe de parmezaan in de mengbeker en rasp 10 sec. / snelheid 10.
  2. Voeg de sesam zaadjes, het teentje look, de noten, de boerenkool, de olijfolie en het snuifje zout toe en hak 20 sec. / snelheid 7.
  3. Spatel alles naar benden en herhaal indien nodig.
  4. Serveer als een saus.
  5. Tip: Ook lekker als pizzabodem!

Heb je dit receptje gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show je resultaat via Instagram. Tag dan zeker @cookingwithnanghent en gebruik de hashtag #cookingwithnanghent. Vind ik super leuk! Cheers ✌️ Nan x

Geef een reactie