Boerenkoolpesto

Super lekker als pizzabodem!
Credit: Cookidoo
Ingrediënten
- 80g parmezaan, in stukjes
- 20g sesam zaadjes
- 1 teentje look
- 30g walnoten (kan ook met pecannoten, pijnboompitten, …)
- 80g boerenkool, harde nerven verwijderd
- 100g olijfolie
- snuifje zout
Bereiding
- Doe de parmezaan in de mengbeker en rasp 10 sec. / snelheid 10.
- Voeg de sesam zaadjes, het teentje look, de noten, de boerenkool, de olijfolie en het snuifje zout toe en hak 20 sec. / snelheid 7. Spatel alles naar benden en herhaal indien nodig.
- Serveer als een saus. Tip: Ook lekker als pizzabodem!
Heb je dit receptje gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show je resultaat via Instagram. Tag dan zeker @cookingwithnanghent en gebruik de hashtag #cookingwithnanghent. Vind ik super leuk! Cheers ✌️ Nan x