Peer vanille sorbet 🍐

Super easy en met maar 3 ingrediënten!
Credit: Nan
Ingrediënten
- 450g peren, diepgevroren en in stukken
- 150g soja vanille yoghurt (gezoet)
- handvol amandelschilfers
Bereiding
- Plaats de peren in de mengbeker en mix 15 sec. / snelheid 8.
- Voeg de soja yoghurt toe en mix 40 sec. / snelheid 5.
- Zet het ijs een 30tal min. in de diepvries alvorens te serveren.
- Plaats een handvol amandelschilfers in de pan en laat goudbruin worden.
- Schep twee bolletjes sorbet in een mooi dessertpotje en werk af met de amandelschilfers.
(TIP: als je het wat langer in je diepvries laat zitten, kan het vrij hard worden. Laat het dan eerst een paar minuten ontdooien, plaats het dan terug in de mengbeker en mix 40 sec. / snelheid 5.)
Heb je dit receptje gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show je resultaat via Instagram. Tag dan zeker @cookingwithnanghent en gebruik de hashtag #cookingwithnanghent. Vind ik super leuk! Cheers ✌️ Nan x