Leftover zuurdesem pannenkoeken 🥞

Met restjes zuurdesemstarter maak je de heerlijkste pannenkoeken!
Credit: Nan
Ingrediënten
- 200g zuurdesemstarter
- 400g speltbloem of ‘all-purpose flour’
- 4 eieren
- 1l (amandel) melk
- 1tl vanille extract
- snuifje zout
Bereiding
- Plaats de melk, restjes zuurdesemstarter, eieren, (spelt)bloem, vanille extract en snuifje zout in de mengbeker en mix 20 sec. / snelheid 4. Spatel naar beneden en mix nog eens 10 sec. / snelheid 4.
- Laat het beslag 30 minuten rusten.
- Verhit een bakpan en vet in. Schenk hierin een portie beslag. Let erop dat je geen te dikke pannenkoeken bakt. Cheers, Nan x
(TIP: Gebruik ‘ongevoede’ zuurdesemstarter en meng je starter goed voor gebruik.)
Heb je dit receptje gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show je resultaat via Instagram. Tag dan zeker @cookingwithnanghent en gebruik de hashtag #cookingwithnanghent. Vind ik super leuk! Cheers ✌️ Nan x