Venkelsalade

Venkelsalade ๐ŸŒฟ๐ŸŠ

  • Aantal personen: 4
  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • Afdrukken

Lunchtime ๐ŸŒฟ๐ŸŠ



Credit: Cookidoo

Ingrediรซnten

  • 350g venkel, in stukken (2cm)
  • 1 appel – ongeveer 125g, gehalveerd
  • 1 appelsien, ‘ร  vif’ gesneden
  • 2el gedroogde kersen (of rozijntjes)
  • 2 ร   4 el pistachenoten
  • 2el citroensap
  • 1el olijfolie
  • peper & zout
  • enkele takjes peterselie

Bereiding

  1. Plaats de venkel en de appel in de mengbeker en hak 2 sec. / snelheid 5. Plaats in een grote slakom.
  2. Voeg de gedroogde kersen, de pistachenoten, het citroensap, de stukjes appelsien, de olijfolie, het peper & zout toe en meng goed om. Garneer met wat peterselie en serveer!
  3. (TIP: https://dagelijksekost.een.be/kookvragen/wat-is-a-vif-snijden)


Heb je dit receptje gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show je resultaat via Instagram. Tag dan zeker @cookingwithnanghent en gebruik de hashtag #cookingwithnanghent. Vind ik super leuk! Cheers โœŒ๏ธ Nan x

Geef een reactie