Havermout rabarber crumble

Heerlijk met vanille custard 😉
Op zoek naar meer gratis Thermomix recepten?
Volg me dan zeker ook op Instagram!
Credit: River Cottage
Ingrediënten
- 250g havermout
- 1 appelsien, het sap
- 100g boter, in stukken
- 125g kokosbloesemsuiker
- 750g rabarber, in stukken (2cm)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Plaats 125g havermout in de mengbeker en maal 10 sec. / snelheid 10.
- Voeg dan de boter, de overige 125g havermout en 75g van de kokosbloesemsuiker toe en mix 20 sec. / snelheid 5.
- Verdeel de stukjes rabarber over een grote ovenschaal. Overgiet de rabarber met het appelsiensap en bestrooi daarna met de overige 50g kokosbloesemsuiker.
- Verdeel dan de crumble over de rabarbermengeling.
- Bak 45 minuten in de voorverwarmde oven.
- Serveer warm of koud met vanille custard!
Heb je dit receptje gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show je resultaat via Instagram. Tag dan zeker @cookingwithnanghent en gebruik de hashtag #cookingwithnanghent. Vind ik super leuk! Cheers ✌️ Nan x