Zuurdesem pizza met think tomato

Zuurdesem pizza met think tomato

  • Aantal personen: โ€œ1โ€
  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • Afdrukken

Pizza Margherita ๐Ÿ…+๐Ÿ•=๐Ÿ”ฅ



Credit: Nan

Ingrediรซnten

Bereiding

  1. Ik maak al mijn pizza’s in mijn Vonken houtoven!
  2. Bestrooi je pizzaschep met semola bloem en leg er je bolletje deeg op.
  3. Druk het bolletje met je vingertoppen plat. Begin onderaan en ga zo geleidelijk naar boven. Vorm een mooie rand en gebruik beide handen om de pizzabodem steeds verder te stretchen.
  4. Verdeel hier heel dun 3 lepels van de think tomato saus over en bestrooi met parmezaan & oregano. Scheur het bolletje mozzarella in kleine stukjes en verdeel over de pizza. Kruid af met peper en zout!
  5. Veeg je oven schoon en zorg dat je vuur goed brandt.
  6. Schiet je pizza in de oven en hou hem goed in de gaten ๐Ÿ˜‰
  7. Werk af met enkele blaadjes verse basilicum. Smakelijk!

Heb je dit receptje gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show je resultaat via Instagram. Tag dan zeker @cookingwithnanghent en gebruik de hashtag #cookingwithnanghent. Vind ik super leuk! Cheers โœŒ๏ธ Nan x

Een gedachte over “Zuurdesem pizza met think tomato

  1. Pingback: Zuurdesem pizza deeg - Cooking with Nan

Geef een reactie