VONKEN

Wood fired ovens, made in Belgium.

De houtoven van Vonken (€2595) is zoveel meer dan een pizza-oven. Achter het elegant design schuilt een indrukwekkende binnenruimte met stenen vloer waar je in een handomdraai een waaier aan gerechten kunt bereiden. Met Vonken kan je grillen, bakken, braden, roken en nog zo veel meer. Hij heeft amper 10 minuutjes nodig om op temperatuur te komen. Bovendien is hij licht én mobiel!

Door de revolutionaire keramische isolatie blijft de oven op hoge temperatuur met een minimum aan kolen of hout. Zowel binnen als buiten is hij afgewerkt met hoogwaardige INOX en kan hij zo het hele jaar door buiten blijven staan!

Ontdek de Vonken Mini!

Vonken Mini is de nieuwste telg in de familie van de Vonken houtovens. Hij heeft een ruime bakvloer (42×42 cm), een echte ovendeur, authentieke chamottestenen en een revolutionaire isolatie voor maximale hitte-retentie. Maar hij is bovenal super licht en dus super mobiel! Met temperaturen tot 500°C is hij ideaal voor het bakken van de lekkerste pizza’s, maar hij is ook geschikt voor het bakken van je eigen ambachtelijk brood.

Bestel nu de Vonken Mini box à €899!

👉 What’s in the box?

  • de Vonken Mini houtoven (incl. ovendeur, schouw, vuurvaste stenen, thermometer, temperatuurregelaar & uitneembare vuurkorf)
  • Pizza-schep
  • 3 kg Premium Vonken houtpellets 
  • 10 kg perfect gekliefd beukenhout
  • Heerlijke recepten

👉 How to order?

Je kan hier de Vonken Mini box bestellen! 🔥🔥🔥
Heb je nog vragen? Let me know via hello@cookingwithnan.be

Bestel hier je Vonken houtoven!